Web Analytics Made Easy - Statcounter

سعید موتمنی، رئیس اتحادیه نمایشگاه‌داران و فروشندگان اتومبیل در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی ایلنا، در خصوص اعمال 85 استاندارد جدید و توقف تولید برخی خودروها و تاثیر آن در بازار گفت: هیچ اتفاق خاصی در بازار رخ نداده است. در واقع خودروهایی که تولیدشان متوقف شده جزو خودروهای پر طرفدار نبودند که بخواهد اتفاق خاصی در بازار بیفتد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سعید موتمنی ادامه داد: این خودروها جزو خودروهای تک ستاره بی‌کیفیت بودند و استانداردهای لازم را برای ادامه تولید نداشتند. ضمن آنکه این خودروهایی مانند MVM و پراید 132 خودروهایی بودند که به خاطر شرایط اقساط در فروش، مشتری داشتند.

وی ادامه داد: علی‌رغم هشدارهای سازمان استاندارد و سازمان محیط زیست اما این خودروها در 6 ماه اخیر هیچگونه پیشرفت فنی نداشتند و  مدیران این شرکت‌ها با این تفکر که مردم به هر حال این خودروها را می‌خرند و جلوی تولید آنها  گرفته نمی شود به تولید خود ادامه دادند.

موتمنی تصریح کرد: افرادی مشتری این نوع خودروها بودند که بودجه ضعیفی برای خرید خودرو داشتند و فقط به صورت اقساط می توانستند صاحب ماشین شوند. متاسفانه برخی خودروسازان از این شرایط سو استفاده کرده و خودرو را با پایین‌ترین کیفیت به این مشتریان تحویل می‌دادند.

وی با اشاره به خودروهای چینی حاضر در این لیست گفت: هر کسی که تعمیرگاه خودرو چینی باز کرده، یک شبه ره صد ساله را رفته و به اصلاح به جای تعمیرگاه بانک تاسیس کرده است. کافی است یک روز صبح جلوی یکی از تعمیرگاه‌های خودروهای چینی بایستید تا ببینید مردم از چه ساعت به  خاطر تعمیر ماشین در صف ایستاده‌اند.

موتمنی ادامه داد: قطعات خودروهای چینی نهایت تا 10 هزار کیلومتر عمر می‌کنند و بعد از آن مجبور به تعویض آن هستید. در واقع هر کسی که خودروی چینی خرید گرفتار شد. اگر امروز به تعمیرگاه خودروهای چینی بروید می‌بینید که مردم از 5 صبح در صف برای تعمیرات هستند.

وی در خصوص وضعیت بازار اظهار داشت: تا وقتی که  تکلیف تعرفه‌ خودروهای وارداتی به صورت دقیق روشن نشود، وضعیت بازار همین است و هیچ کس خرید و فروش انجام نمی‌دهد. مصرف کننده‌ها نیز با درک حباب قیمتی بازار از خرید خودروی جدید یا تبدیل به احسن خودداری می‌کنند.

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۳۳۰۷۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تسهیل واردات خودروهای غیر بنزینی راه کار کاهش مصرف بنزین

بابک صدرایی کارشناس صنعت خودرو در گفت وگو با خبرنگار مهر، درباره علت بروز ناترازی بنزین در کشور ما و راهکار حل این ناترازی گفت: اتفاقی که در سال‌های اخیر در صنعت خودروسازی جهان رخ داده این است که به سمت خودروهای با موتور پاک، بازدهی بالا و مصرف سوخت پایین و آلایندگی کم رفته ایم.

وی در ادامه بیان کرد: مسائل زیست محیطی در تولید خودرو اگر جدی گرفته نشود برای تمام دنیا بحران ایجاد می‌کند. خودروهایی که در کشور ما تولید می‌شود پلتفرم‌های قدیمی دارد و موتورها آلایندگی بالاتری نسبت به خودروهای جدید دارد.

صدرایی توضیح داد: علاوه بر این مشکل دیگر موجود در کشور ما که باعث شده مصرف بنزین بالا برود از رده خارج نشدن خودروهای فرسوده است. وی ادامه داد: خودروهای فرسوده در کشور ما حجم بالایی دارند. اگر ما خودروی برقی هم به کشور وارد کنیم ولی این خودروهای فرسوده و اتوبوس و مینی بوس های فرسوده را از رده خارج نکنیم تأثیری در کاهش مصرف بنزین و ناترازی ندارد.

این کارشناس خودرو توضیح داد: به همین دلیل ما باید برنامه ریزی داشته باشیم که خودروهای فرسوده و قدیمی و خودروهای تولید کننده آلایندگی را از چرخه مصرف خارج کنیم و به جای آن خودروهای نو با انرژی پاک به چرخه مصرف وارد کنیم.

این کارشناس خودرو بیان کرد: برای از رده خارج کردن خودروهای فرسوده هم مشکلات زیادی بر سر راه وجود دارد زیرا عمده کسانی که از خودروهای فرسوده استفاده می‌کنند شرایط مالی لازم را ندارند که از خودروهای جدید و با مصرف کم بنزین استفاده کنند و برای برون رفت از این شرایط باید دولت تصمیمی عاجل بگیرد.

وی با بیان اینکه حل نشدن این موضوع به ضرر دولت است زیرا باید بودجه کلانی را صرف واردات بنزین کند افزود: دولت باید سوبسیدهایی به مردم بدهد تا از خودروهای برقی و هیبریدی استفاده کنند تا سبد سوخت متنوع شود و همچنین خودروسازان داخلی را ملزم به تولید خودروهایی کند که مصرف پایینی دارند.

صدرایی ادامه داد: در کشور باید خودروسازان موتورهای با مصرف کم را تولید کنند. همچنین خودروسازان می‌توانستند موتورهای هیبریدی را روی خودروها نصب کنند تا مصرف بنزین پایین بیاید و همچنین می‌توانستیم از سالانه یک و نیم میلیون خودرویی که وارد کشور می‌شد بخشی از آن را صرف خودروهای هیبریدی کنیم.

این کارشناس خودرو ادامه داد: البته تحریم‌ها و عدم برنامه ریزی در سطح کلان باعث شده که ما وابسته به پلت فرم‌ها خودرویی مربوط به دو تا سه دهه قبل باشیم و مرتباً آنها را تولید کنیم و خودروهای پاک بیشتر جنبه شوآف و نمایشی به خودش بگیرد.

وی ادامه داد: از سال‌های ۹۲ و ۹۳ پروژه‌های خودروهای برقی را داریم ولی تاکنون اتفاقی در این خصوص نیفتاده است. در شرایط فعلی کشور تولید خودروهای هیبریدی بهتر از برقی است و این خودروها می‌تواند جایگزین خودروهای بنزینی با مصرف بالا شود.

کد خبر 6097938 محمدحسین سیف اللهی مقدم

دیگر خبرها

  • طراحی داخلی خودرو؛ بررسی خودروهای سدان، SUV و اسپرت
  • ۱۴ کار خطرناک که در بورس نباید انجام داد
  • خرید دلاری مسکن یعنی خروج ارز از کشور /با متخلفان برخورد شود
  • نوسان چشمگیر قیمت ها در بازار خودرو؛ کدام خودرو ۹۰ میلیون تومان گران شد؟ | جدول قیمت ها را ببینید
  • رانگنیک: اظهارات اولی هونس تاثیری روی من در ردکردن پیشنهاد بایرن مونیخ نداشت
  • خرید و فروش مسکن به سامانه «خودنویس» افزوده می‌شود+ فیلم
  • متقاضیان خرید خودرو بخوانند/ قیمت خودروهای وارداتی در سامانه یکپارچه اعلام شد + جزییات
  • تسهیل واردات خودروهای غیر بنزینی راه کار کاهش مصرف بنزین
  • سارقان ۴۰ فقره سرقت خودرو در مشهد دستگیر شدند
  • آغاز فروش فوری ۵ خودرو در سامانه یکپارچه + اسامی خودروها و شرایط